MAGNOLIA BT

H.-7500.NAGYATÁD Dózsa Gy.u.26. Pf.:62.

TEL.:+36-82-352-632 MOBIL TEL.: 30-979-2346

E-mail.:info@magnoliabt.hu ; web.:http://www.magnoliabt.hu


 

KISKER ÁRAK:

ELÉRÉSI CÍMEK:

FAJTAVÁLASZTÉK:

FENYŐLEÍRÁSOK:

CSERJE LEÍRÁSOK:

ÚJ FAJTÁINK:

AJÁNLOTT LINKEK:

DEUTSCH:

AKCIÓK:

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

KERTI INFÓK:

FENYÖ KÉPEK:

CSERJE KÉPEK:

HENEZIA KÉPEK:

IMPRESSZUM:

ENGLISH:

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

(Nagykereskedelmi árjegyzékhez)

A nagykereskedelmi árjegyzékünket megrendelés alapján történő - nagy tételű - vásárlásokra alkalmazzuk!

A mennyiséghez kötött árak egy tételben történő szállításra és vásárlásra vonatkoznak. A faiskolánkban egyes növénykategóriák árai - magas törzsű oltványok, nagy méretű szoliterek, formára nyírt növények – egyedi megállapodás tárgyát képezik. Megrendelés nélküli és a kis tételeket kiskereskedelmi áron számlázzuk! Törzsvásárlóink részére egyedi ármegállapodások is lehetségesek.

Megrendeléseiket lehetőleg minél előbb szíveskedjenek megadni. A szállítást legkésőbb a tervezett szállítási időpont előtt 3-7 munkanappal kérjük egyeztetni.

A faiskola megtekintését előre egyeztetett időpontban a szakmai érdeklődők számára bármikor biztosítjuk.

Az árjegyzéki árak nettó termelői árak, melyek kizárólag nagyatádi faiskolai telephelyünkön értendők. A nettó árak nem foglalják magukban az ÁFÁ -t és a meglévő készleteink mértékéig érvényesek.

A megrendeléseket a rendelés jellegétől függően írásban vagy szóban visszaigazoljuk.

Az árukiadás: Nagyatád Dózsa Gy. u. 24-26.sz alatt lévő (68 sz. fő út mellett 38-as km-táblánál - közel a városközponthoz) telephelyünkről történik. GPS: N: 46°232867' E:17°357197'

A faiskolában rögzített nyitvatartási idő nincs !!!

Áruátvétel az előre egyeztetett időpontban általában hétfőtől szombatig reggel 8 órától 16 óráig bezárólag lehetséges!!!

A kisebb tételben beszerezhető növénykategóriákat az árjegyzékünk nem tartalmazza,

ezekből helyszíni kiválasztással megegyezés szerinti áron lehet vásárolni.

Alkalmazott jelölések: CSP - 8, 9,10,13 cm átmérőjű négyszögletes termesztő edényes

kont 2, 3, 4, 5, 7,5 stb. konténerben nevelt – a szám a liter űrtartalmat jelenti

FL - földlabdás - jutába csomagolt növény

Egyes növénykategóriákból árengedménnyel is biztosítunk vásárlási lehetőséget. A formailag kifogásolható növényekre árengedményt adunk. Személyes kiválasztás esetén egyedi árakat alkalmazunk.

Minőségi és mennyiségi kifogást átadáskor a helyszínen fogadunk el. Általunk szervezett fuvar esetén csak az átvételtől számított 24 órán belüli kifogást veszünk figyelembe. Az esetleges vitás kérdéseket rugalmasan kezeljük és elsősorban személyes tárgyalás útján rendezzük. Elkerülhetetlen peres eljárások esetére a Nagyatádi Városi Bíróság illetékességét kötjük ki.

Az esetleges szállítás a vevő kockázatára és költségére történik!!!

Külön megállapodás alapján a megrendelt önálló rakomány mennyiségű áru leszállítását esetenként - szállítási költségtérítés ellenében felvállaljuk. A szállított áru fajtaazonosságára a számlázott nettó ár erejéig garanciát vállalunk.

Fizetés számla alapján készpénzzel, - ettől eltérő fizetési mód alkalmazására csak külön előzetes írásbeli megállapodás alapján van lehetőség!!!

A faiskolában vásárolt növényekhez az Unión belüli forgalmazáshoz számlán kívül szükség esetén szaporítóanyag kísérő okmányt és növényútlevelet külön költségtérítés nélkül biztosítunk.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árut rendelni csak a szállítási feltételek elfogadásával lehet - levélben, e-mailben, telefaxon, telefonon (lehetőleg az esti órákban, v. üzenetrögzítő egész nap), vagy személyes megbeszélés útján!

A THUJA OCCIDENTALIS ”HENEZIA®fajta cégünk saját szelekciójú, szabadalmilag védett terméke, - tovább szaporítása csak cégünkkel kötött felhasználói szerződés alapján lehetséges.

Várjuk szíves megrendeléseiket!

Nagyatád, 2014-09-21

Szijártó Lajos

ügyvezető

©2001-2016.MAGNOLIA BT NAGYATÁD